De kolonie verlaat het parochiehuis!

De Kolonie heeft het prachtige kerkpand aan de Matthias Withoosstraat in Amersfoort verlaten. Het is al langere tijd een gedachte om terug te keren naar onze oorspronkelijke uitgangspunten, waar bij wij de kosten zo laag mogelijk houden om onze prijzen laag aan te bieden aan onze klanten. De coronacrisis liet ons zien dat wij uitstekend in staat zijn vanuit huis of eigen kantoor te werken en hoewel we met een traan afscheid nemen van de plek waar we talloze uitstekende en baanbrekende ideeën hebben uitgewerkt en vele prachtige momenten hebben beleefd met bijna 100 Penguins, is het tijd om te gaan en onze nieuwe toekomst vorm te geven.

Neem contact op met onze virtuele kolonie vol met Penguins en zij zijn er net als altijd weer helemaal klaar voor om de meest innovatieve ideeën voor jou te bedenken. Wij komen naar je toe!

Social Share